Günlük daire ile Otel arasında ki farklar

özyurtlar günlük kiralık daire
* Otel tercih edildiğinde kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemekleri de dahil edildiği zaman oldukça yüksek bir ücret çıkmaktadır, lakin günlük kiralık daire de bir sınır olmadan istediğiniz şekil de kendi yemeğinizi yaparak daha az bütçeyle bunu sağlayabilirsiniz.

* Kişisel tercihinize göre günlük kiralık daireler konum, oda sayısı, genişliği, manzarası olarak size farklı seçimler sunmaktadır.

* arkadaşlarla, ailenizle veya bir iş gezisinde otel’de ayrı ayrı odalar tutmanız bütçenize yansıyacaktır. Bunun yerine kendinize bir özyurtlar günlük kiralık daire kiraladığınız an çok rahat bir şekilde gününüzü geçirebilirsiniz.

* Şehirler arası seyahatler de bazen saatler daha fazla uzayabiliyor buna bağlı olarak Herhangi bir gelişme de tek gece için otel de 150 – 200 gibi bi rakam ödemek yerine Günlük kiralık daireler de Bunu 50- 100 tl yerine indirmek sizin için daha avantajlı olacaktır.

* Bazı durumlar da yer bulamama veya oteller de yer kalmamış olabiliyor bu durumlar da günlük kiralık daire sizi çözüme ulaştırır.